Virtual Reality (VR) Achieved Google Cardboard

Sep 30, 2016  

Voor de veiligste ervaring is het het beste altijd te zitten terwijl p Bril gebruikt. Ook de HOMiDO dat hij compatibel is met Google Cardboard-apps in de App Store. Omdat je bewegingssensoren en een scherm met with hoge resolutie bevat, is van zichzelf al een beetje een -bril. Toen wij de gebruikten met iPhone 5s, zagen we in onze steeds de buitenwereld. In combinatie met zogenoemde Google Cardboard-apps, die gebruik maken van meetapparatuur in telefoon je een digital reality- van smartphone that is bril.

Je hebt nog twee dingen nodig manier om p iPhone aan je hoofd te bevestigen met daarop lenzen en programs die virtual ondersteunen. Helaas is dat ook een beperking, wish hierdoor passen alleen de Samsung Galaxy S5 en de IPhone-6 (maar niet de iPhone 6 Plus) in p headset. Update 26 februari 2016: We hebben het artikel met VR-brillen en nieuwe iOS-apps die je gebruiken met with virtual reality headsets. Het is dus ergens dat Zeiss een bril op markt heeft gebracht.

Een iPhone, een stuk karton en een paar zijn om je eigen virtual reality-headset in elkaar te knutselen. ITunes kun je shows naar de app kopiëren en op het witte doek. Ook compatibel met de IPhone-6 Plus, is p HOMiDO in beste virtual reality bril tegenstelling tot de headphones that were andere. Augmented the truth is een techniek die elementen aan de wereld that is werkelijke. Combineer deze techniek met online reality en je hebt weer een ervaring.